Netwerk & Wifi

Je kan niet op het internet surfen of bestanden delen als je geen robuust netwerk hebt. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos en optimaal kan genieten van het wereldwijde web. Is je wifi-signaal beveiligd? Kan je draadloos printen?
Voor zakelijke klanten koppelen we graag verschillende sites en bieden we oplossingen als je écht overal in je kantoren en/of magazijnen een draadloze en beveiligde verbinding wil.

Wifi

Heb je problemen met je wifi signaal of zou je je draadloos netwerk graag uitbreiden tot op de volgende verdieping? Wij zorgen ervoor dat je door je hele woning een feilloze verbinding hebt.

Bekabeling

Tegenwoordig doen we bijna alles via wifi maar soms is een fysieke kabel toch nog altijd de beste optie. Wij helpen u graag met het uittekenen en leggen van de bekabeling.

Telenet en Proximus

Zegt men bij je provider dat je internetverbinding in orde is en ondervind je toch nog problemen om te surfen of te mailen? Wij onderzoeken waar het probleem zich bevindt en lossen dit op.

Routers & Switches

Naarmate uw netwerk zich uitbreidt komt u vroeg of laat in aanraking met routers en switches. Wij geven u advies en ontfermen ons graag over de installatie en configuratie.