Netwerk & Wifi

Je kan niet op het internet surfen of bestanden delen als je geen robuust netwerk hebt. Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos en optimaal kan genieten van het wereldwijde web. Is je wifi-signaal beveiligd? Kan je draadloos printen?
Voor zakelijke klanten koppelen we graag verschillende sites en bieden we oplossingen als je écht overal in je kantoren en/of magazijnen een draadloze en beveiligde verbinding wil.

Wifi

Heb je problemen met je wifi signaal of zou je je draadloos netwerk graag uitbreiden tot op de volgende verdieping? Wij zorgen ervoor dat je door je hele woning een feilloze verbinding hebt.

Telenet & Proximus

Zegt men bij je provider dat je internetverbinding in orde is en ondervind je toch nog problemen om te surfen of te mailen? Wij onderzoeken waar het probleem zich bevindt en lossen dit op.

Bekabeling

Tegenwoordig doen we bijna alles via wifi maar soms is een fysieke kabel toch nog altijd de beste optie. Wij helpen u graag met het uittekenen en leggen van de bekabeling.

Routers & Switches

U heeft wel de nieuwe hardware maar wat nu? Wij installeren uw nieuwe PC, laptop, server en smartphone zodat u dadelijk aan de slag kan. Ook de email wordt geconfigureerd voor u. Dit kan zowel bij ons als bij u thuis of op kantoor.

 

Hartelijk dank voor uw interesse in onze dienstverlening!
Hier kan u alle details vragen m.b.t. onze producten en diensten.
Heeft u liever persoonlijk contact kan u enkele data voorstellen voor een kennismakingsgesprek.