Computer herstellingen

Uw computer is traag, doet niet meer wat hij moet doen? U wenst meer geheugen of een grotere harde schijf? Wij lossen snel en vakkundig al uw computer problemen op! Als het kan bij u thuis of wij komen het toestel ophalen en brengen het op afspraak terug.

Herstellingen hard- en software

Van gebarsten laptopschermen tot gecrashte harde schijven. Volledig geblokkeerde PC's of laptops die niet meer willen opstarten? Wij herstellen ze graag voor u.

Software installaties

Bij problemen met Windows of MacOS kan je ook altijd bij ons terecht. Wordt het hoog tijd om Windows eens opnieuw te installeren en zo je PC terug optimaal te laten werken? Wij zorgen ervoor dat alles terug werkt als nieuw.

Upgrades

Graag wat meer geheugen of een grotere harde schijf? Wij kunnen er voor zorgen. Wist je dat je een oudere laptop of PC een nieuw leven kan geven door er een Solid State Disk in te plaatsen en eventueel wat meer geheugen?

Configuratie nieuwe toestellen

U heeft wel de nieuwe hardware maar wat nu? Wij installeren uw nieuwe PC, laptop, server en smartphone zodat u dadelijk aan de slag kan. Ook de email wordt geconfigureerd voor u. Dit kan zowel bij ons als bij u thuis of op kantoor.

Hoe gaan we te werk

Prodata-Computers hecht veel belang aan het correct en binnen de afgesproken tijd afwerken van de ons toevertrouwde herstellingen of upgrades. Hieronder ziet u hoe dit in zijn werk gaat.
 • 1

  Offerte

  Tijdens een diagnose gaan we na welk materiaal we eventueel nodig hebben en hoeveel tijd er nodig is om de herstelling/upgrade uit te voeren. Aan de hand daarvan maken we een sluitende offerte op.

 • 2

  Ophalen

  Indien de offerte is goedgekeurd wordt er een tijdstip afgesproken waarop we het toestel komen ophalen of het bij ons kan worden binnen gebracht.

 • 3

  Herstelling

  De herstelling of upgrade wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

 • 4

  Retour

  Na de herstelling of upgrade wordt u op de hoogte gebracht wanneer u het toestel kan komen ophalen of wanneer we het terug komen leveren.