Computer herstellingen

Uw computer is traag, doet niet meer wat hij moet doen. U wenst meer geheugen of een grotere harde schijf? Wij lossen snel en vakkundig al uw computerproblemen op! Als het kan bij u thuis of wij kunnen het toestelophalen en brengen het op afspraak terug.

Herstellingen Hard- en Software

Van gebarsten laptopschermen tot gecrashte harde schijven. Volledig geblokkeerde PC's of laptops die niet meer willen opstarten? Wij herstellen ze graag voor u.

Upgrades

Graag wat meer geheugen of een grotere harde schijf? Wij kunnen er voor zorgen. Wist je dat je een oudere laptop of PC een nieuw leven kan geven door er een Solid State Disk in te plaatsen en eventueel wat meer geheugen?

Software installaties

Bij problemen met Windows of MacOS kan je ook altijd bij ons terecht. Wordt het hoog tijd om Windows eens opnieuw te installeren en zo je PC terug optimaal te laten werken? Wij zorgen ervoor dat alles terug werkt als nieuw.

Configuratie nieuwe toestellen

U heeft wel de nieuwe hardware maar wat nu? Wij installeren uw nieuwe PC, laptop, server en smartphone zodat u dadelijk aan de slag kan. Ook de email wordt geconfigureerd voor u. Dit kan zowel bij ons als bij u thuis of op kantoor.

Hoe gaan we te werk

Prodacta-Computers hecht veel belang aan het correct en binnen de afgesproken tijd afwerken van de ons toevertrouwde herstellingen of upgrades. Hieronder ziet u hoe dit in zijn werk gaat.

 

Hartelijk dank voor uw interesse in onze dienstverlening!
Hier kan u alle details vragen m.b.t. onze producten en diensten.
Heeft u liever persoonlijk contact kan u enkele data voorstellen voor een kennismakingsgesprek.