Netwerk

De specialiteit van Prodacta is het netwerk. Van ontwerp tot het integreren van al uw (nieuwe) systemen in het netwerk en maken van koppelingen met de netwerken van uw leveranciers en klanten. Mede dankzij de cloud-technologie die we gebruiken worden uw netwerk en de aangeboden services door ons gemonitored, beheerd én onmiddellijk bijgestuurd waar en wanneer nodig, 24/7.

Onze unieke aanpak en expertise zorgen er ook voor dat het netwerk snel en flexibel uit te breiden is met nieuwe toepassingen zoals bvb. zonnepanelen, camera’s of toegangscontrole, zonder dat deze interfereren met elkaar; security by design.

Neem contact op voor meer informatie.

Systeem- & Domeinbeheer

Door de jaren hebben we een verschuiving gezien van “klassieke” in-house IT naar de cloud. Dit is echter niet zomaar een of/of verhaal. De afwegingen tussen kost, veiligheid, bereikbaarheid én ook beheer- en gebruiksgemak zijn niet altijd makkellijk. Wat is nu de beste strategie voor uw bedrijf? Wij helpen u niet alleen met raad maar ook met de daad!

Als Microsoft-partner biedt Prodacta graag haar diensten aan om samen oplossingen te bedenken en uw infrastructuur optimaal te benutten.

Neem contact op voor meer informatie.

Algemene Support & Incidenten

Voor bedrijven die regelmatig support wensen voor hun infrastructuur en/of gebruikers bieden we “credits” aan. Deze credits kunnen vanaf een minimum van 5 uur gereserveerd worden aan zeer gunstige tarieven en geven u de zekerheid van een snelle en efficiënte support.

Neem contact op voor meer informatie.

Hartelijk dank voor uw interesse in onze dienstverlening!
Hier kan u alle details vragen m.b.t. onze producten en diensten.
Heeft u liever persoonlijk contact kan u enkele data voorstellen voor een kennismakingsgesprek.